is leeg!

De website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en inhoud te optimaliseren. Sommige zijn noodzakelijk voor de juiste werking van de site, andere zijn optioneel. Meer informatie
Bio cacaoboter wordt geproduceerd uit de vruchten van de cacaoboom (Theobroma cacao) - een struik of boom die afkomstig is uit Zuid-Amerika. Uit de zaden van de plant wordt ruwe cacao gewonnen, die vervolgens wordt geperst, geroosterd en gemalen om te worden verwerkt tot cacaoproducten, zoals ecologisch gecertificeerde Bio cacaoboter.
Misschien wist u het niet, maar cacaoboter is het hoofdbestanddeel in chocolade. Het kan worden gebruikt in de keuken (voor het maken van chocoladedranken, gebak, ijs) of in cosmetica (als huidverzorgingsmiddel).
Voordelen van het gebruik van Bio cacaoboter:
Gebruik: Kan worden gebruikt in de keuken voor onder andere het maken van chocoladedesserts, gebak en ijs. Omdat het een volledig natuurlijk vet is dat smelt bij een temperatuur van ongeveer 34-38 °C (dus bij lichaamstemperatuur), is het ook populair voor huidverzorging - smeer een beetje boter op het lichaam.
Gemiddelde voedingswaarde | per 100 g |
---|---|
Energie waarde | 3766 kJ / 900 kcal |
Vetten | 99,7 g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 59,7 g |
Koolhydraten | 0,1 g |
- waarvan suikers | 0,1 g |
Vezels | 0,01 g |
Eiwitten | 0,17 g |
Zout | 0,0 g |
Waarden kunnen variëren door ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
Ingrediënten: 100% cacaoboter (Theobroma cacao) van gecertificeerde ecologische teelt. SI-EKO-002. Landbouw buiten de EU.
Nettogewicht: 250 g
Waarschuwing: Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Bewaren op een koele, droge, donkere plaats bij kamertemperatuur.
Maandag - donderdag: 8.00 - 16.00
Vrijdag: 8.00 - 14.00
Mogelijkheid tot betaling met creditcard. Gegarandeerde bescherming van persoonlijke gegevens via SSL-versleuteling.
Mogelijkheid tot betaling met creditcard. Gegarandeerde bescherming van persoonlijke gegevens via SSL-versleuteling.