FutuNatura

Roze Himalayazout – fijn gemalen, eetbaar, steenzout, niet-gejodeerd

Inhoud: 1000 g
4.99 € 5.99 €
Productnummer: FN261
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 3.97 €
-+

Ali pokličite in naročite na +38618284895

  • Het product is op voorraad
  • Wij verzenden vandaag!
Voordelen
Met uw aankoop ontvangt u 0.14 €
Voordelen
Gratis verzending boven € 35 
Cadeau bij bestellingen boven € 50
Betaalmethoden
paymentsBetaalmethoden
Verzendkosten
DPD, GLS ali Pošta Slovenije

Kortingen bij afname van grotere hoeveelheden

Koop 2 en bespaar
4.89 € / stuks
9.78 €
11.98 €
Koop 3 en bespaar
4.79 € / stuks
14.37 €
17.97 €

Productinformatie

Algemeen Gebruik Ingrediënten Waarschuwingen
  • Algemeen

    Fijn gemalen roze Himalayazout – gewonnen uit zoutmijnen in de Himalaya!

     

    Himalayazout is natuurlijke steenzout of mineraalzout, gewonnen uit zoutmijnen of groeven in gebieden van Pakistan en India, gelegen aan de voet van de Himalaya. Het zout wordt met de hand gedolven en vervolgens meestal gemalen of gevormd in verschillende kristalgroottes.

    In tegenstelling tot zeezout ontstaat dit zout niet "overnight" – het is het resultaat van een langdurig proces van verdamping van zeewater dat miljoenen jaren geleden plaatsvond. In de tijd dat het gebied van de huidige Himalaya bedekt was met een oeroude oceaan, concentreerden mineralen uit de bodem en rotsen zich door zonnehitte in zoutafzettingen, die vervolgens bedolven werden onder lagen sediment en gesteente. Door de druk van tektonische verschuivingen werden deze afzettingen naar het oppervlak geduwd, waar ze blootgesteld werden aan erosie en weersinvloeden, en tegelijkertijd toegankelijk werden voor delving.

     

    Mineraalzout met een milde geur en smaak – met een kenmerkende zachte roze kleur.

     

    Roze Himalayazout van het merk FutuNatura is fijn gemalen en biedt daardoor veelzijdige toepassingen. Je kunt het op dezelfde manier gebruiken als klassiek zout – voor het zouten van gerechten, diverse zoutmengsels en marinades, en het is ook geschikt voor het bereiden van een zoutbad of andere zelfgemaakte cosmetica.

     

    Gebruik het voor dezelfde doeleinden als gewoon zeezout – voor koken of als zoutbad!

     

    Wat is het verschil tussen roze en zwarte Himalayazout?

    Naast de kleur, die het resultaat is van verschillende mineralengehaltes, verschillen ze ook in smaak en geur – roze heeft een milde en zachte smaak, terwijl zwarte een intensere smaak heeft en een kenmerkende zwavelgeur. Beide worden echter op dezelfde manier gewonnen en uit dezelfde mijnen.

  • Gebruik

    Aanbevolen gebruik: Himalayazout kan worden gebruikt voor elk gerecht, net als gewone keukenzout. Het is ook uitstekend geschikt voor zelfgemaakte cosmetica.

  • Ingrediënten

    Ingrediënten: roze Himalayazout, fijn gemalen.

    Herkomst: Pakistan

    Nettogewicht: 1000 g

     

    Aan het zout is geen jodium toegevoegd, dat essentieel is voor de werking van de schildklier.

  • Waarschuwingen

    Waarschuwing: Bewaren op een droge en donkere plaats, beschermd tegen direct zonlicht.

Fijn gemalen roze Himalaya zout
Roze Himalayazout – fijn gemalen, eetbaar, steenzout, niet-gejodeerd
4.99 €
5.99 €
-+
Copyright © 2012 - 2025 | Be Healthy Group d.o.o.